^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

POLICLINICA NOUA SANOVIL

                                                                             

STOMATOLOGIE

   Stim cu totii cat este de important sa ai un medic stomatolog la care sa poti apela cu incredere, ori de cate ori ai nevoie. Policlinica Noua Sanovil din Bistrita, prin intermediul cabinetului sau de stomatologie, vine in intampinarea ta cu servicii profesionale, efectuate de medici dedicati. Un spatiu modern, dotat la inalte standarde, in care lucrurile se desfasoara in conditii de igiena stricta si medici prietenosi intotdeauna gata sa te ajute, asta iti vom oferi!

Medicii stomatologi care lucreaza la Policlinica Noua Sanovil si pe care ii gasiti zilnic sunt:

stomatolog bistrita baloi

 

Dr. Baloi Cristina - Medic specialist stomatologie

 

 

 

stomatolog bistrita bosancu 

Dr. Bosancu Diana - Medic specialist stomatologie

 

   O dantura perfecta si un zambet frumos nu ar trebui sa reprezinte un lux. De aceea, avem preturi corecte si promotii care sa te faca sa vii cu drag la stomatolog. Programul zilnic extins, atat dimineata, cat si dupamasa, te va ajuta sa poti gasi timpul necesar unei vizite la dentist fara sa iti perturbi serviciul sau activitatile tale.

 

   Profita acuma de promotia valabila in lunile ianuarie si februarie 2018!Detartraj + periaj profesional la superpret! Ce trebuie sa faci? Vino la cabinetul de stomatologie Sanovil din Bistrita cu ORICE bon fiscal de la Farmaciile Sanovil si vei plati DOAR 95 de lei in loc de 200 de lei! Programari telefonice Policlinica Noua:0263 701 701;0263 701 702.

 

 promotie stomatologie bistrita detartraj

 

 

 

Telefon programari consultatii Stomatologie Bistrita:

Policlinica Noua Sanovil - Str. 1 Decembrie Nr. 17 – Tel 0263 701 701; 0752 196 877