^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Dermatologie la Policlinica Noua Sanovil Bisitrita

Dermatologia este specialitatea care se ocupa de diagnosticul si tratamentul afectiunilor pielii, parului, unghiilor si mucoaselor. Exista o mare varietate de patologii care necesita o consultatie la medicul dermatolog, printre care mentionam acneea, negii, verucile, cancerul de piele, eczemele si alergiile tegumentare, infectiile cutanate si ale fanerelor. De asemenea, medicul dermatolog se ocupa si de ameliorarea aspectului pielii , prin excizia unor formatiuni inestetice sau tratamentul cicatricilor cauzate de acnee.

dermatologie

Venerologia este specialitatea care se ocupa de diagnosticul si tratamentul bolilor cu transmitere sexuala, denumite si boli venerice.

Policlinica Noua Sanovil Bistrita este locul unde puteti efectua consultatii la medici dermatologi cu experienta si puteti realiza examinarile paraclinice necesare unui diagnostic sigur.

 

Medicii dermatologi care consulta la Policlinica Noua Sanovil din Bistrita sunt:

 

 •  Dr. Man Ioana - Medic specialist Dermatologie si Venerologie din Cluj-Napoca care consulta in fiecare saptamana la Policlinica Noua Sanovil

• Dr. Rosca Flavia - Medic specialist Dermatologie - Venerologie

Dr. Candrea Elisabeta - Medic specialist Dermatologie - Venerologie din Cluj-Napoca

 

• Dr. Bugnar Delia Irina -CONCEDIU DE MATERNITATE- Medic specialist Dermatologie si Venerologie din Cluj Napoca saptamanal la Policlinica Noua Sanovil Bistrita.
Formare profesionala in domeniul dermatologiei, venerologiei, chirurgie dermatologica si dermatologie estetica in cadrul Clinicii de Dermatolgie Cluj-Napoca.

 

Programarile pentru consultatii de dermatologie in cadrul Policlinicii Noi Sanovil din Bistrita se realizeaza la nr. tel: 0263 701 701; 0263 701 702; 0752 196 877.