^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Neurologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor sistemului nervos central si periferic.

Cele mai frecvente patologii pentru care pacientii necesita o consultatie din partea unui medic neurolog sunt reprezentate de: migrena, epilepsie, nevralgii, accidentele vasculare cerebrale ischemice si tranzitorii, boala Alzheimer, boala Parkinson, scleroze multiple, demente, miastenie.

Toate aceste afectiuni pot fi diagnosticate si tratate in Bistrita in cabinetul de neurologie de la Policlinica Noua Sanovil de pe strada 1 Decembrie Nr. 17. Telefon: 0236 701 701; 0263 701 702.

neurologie1

Care sunt principalele simptome pentru care un pacient ar trebui sa consulte un medic specialist neurolog?

- alterarea starii de constienta

- cefalee (dureri de cap) puternice sau de lunga durata

- nevralgii

- pareze si paralizii

- tulburari de sensibilitate, tulburari de echilibru si coordonare

- convulsii

- traumatisme craniene

Datorita medicilor neurologi cu experienta si a dotarii de ultima generatie, Policlinica Noua Sanovil Bistrita poate realiza o examinare complexa a pacientilor. Investigarea poate fi completata de analize medicale realizate de Laboratorul Sanovil sau explorari imagistice precum Radiografii digitale sau Computer Tomografii (CT de craniu, Angio CT) realizate cu ajutorul unui Tomograf performant Siemens Somatom Emotion in cadrul centrului nostru de imagistica aflat in contract cu Casa de Asigurari. Astfel, pacientii au posibilitatea de a beneficia de explorari gratuite in limita fondurilor CAS.

neurologie2

Medicii neurologi care consulta in cadrul Policlinicii Noi Sanovil sunt:

 

    Dr. Frimu Iulia - Medic specialist neurolog , Medic specialist Recuperare, Medicina fizica si Balneologie din Cluj-Napoca,Compententa de ecografie a aparatului locomotor

     As. Universitar Dr. Barcutean Laura - Medic specialist neurolog din Targu Mures, doctorand, Asistent Universitar al Universitatii de Medicina si Farmacie Targu Mures

 

Programarile pentru consultatii de neurologie se realizeaza la nr. tel: 0263 701 701; 0263 701 702; 0752 196 877 – Policlinica Noua Sanovil Bistrita.