^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Sanovil - Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Prin medicii sai cu o bogata experienta in domeniul Chirurgiei plastice, Estetice si Microchirurgiei Reconstructive, Clinica Sanovil si Policlinica Noua raspund cerintelor pacientilor care doresc o redefinire corporala la cele mai inalte standarde de exigenta. Este o posibila efectuarea unei game largi de interventii cosmetice (toxina botulinica, microdermoabraziune, rejuvenare faciala, tratamentul acneei cicatriciale) si de chirurgie plastica precum augmentare mamara (marire sani), mamoplastie reductionala (micsorare sani), rinoplastie, otoplastie, marire buze, lipoaspiratie, tratament vergeturi si multe altele .

plastica1

Medicii cu specialitatea de Chirurgie plastic si Estetica care consulta la Policlinica Noua Bistrita :

Dr. Laura Sita-Alb - Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica, Microchirurgie Reconstructiva

Cu o experienta profesionala construita in prestigioase centre universitare din tara si strainatate, Doctor Laura Sita-Alb este un specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, activ in Spitalul Judetean de Urgenta Cluj-Napoca si Clinica Sanovil si Policlinica Noua din Bistrita.

In timp ce si-a insusit cele mai moderne tehnici chirurgicale in clinici cu standarde profesionale inalte din tara (Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca si Clinica Chirurgie I, Cluj-Napoca) si strainatate (Strassbourg, Aix en Provence si Biarrtiz-Bayonne) Doctor Laura Sita Alb si-a consolidat valorile profesionale care ii definesc atitudinea in munca: onestitate, atentie pentru detalii si grija autentica pentru pacienti.

         Dr. Albu Mihaela Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică si Microchirurgie Reconstructivă

         Şi-a descoperit incă din primii ani de facultate pasiunea pentru artă şi frumos, lucru care a determinat-o să aleagă Chirurgia Plastică şi Estetică. A efectuat specializarea în servicii renumite de Chirurgie Plastică: Clinica Chirurgie I urmată de Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca. Dezvoltarea profesională a fost continuată în Germania în cadrul Spitalului ˝Rotes Kreuz˝ Kassel sub îndrumarea Prof. Noah(Presedintele Asociaţiei Chirurgilor Esteticieni din Germania) unde şi-a desăvârsit tehnci chirurgicale de top şi a reuşit să asimileze ultimele tendinte în materie de estetică.

        În prezent îşi desfasoară activitatea la  Policlinica Nouă Sanovil Bistrita , la Clinica Sanovil şi  în cadrul Compartimentului de Chirurgie Plastică din Spitalul Judetean de Urgenţă Bistriţa.

Dr. Albu este preocupată de obţinerea unor forme naturale în armonie cu trăsăturile fundamentale ale pacientului, dar în acelaşi timp avand în prim plan nevoile personale şi individuale ale fiecărui pacient.

        Filozofia d-nei dr. Albu în materie de Chirurgie Estetică este de a diferenţia frumuseţea individuală şi naturaleţea fiecărui pacient. Pune preţ pe cel mai bun tratament care se potriveşte corpului dumneavoastră, care să îl pună în valoare dar totodata deciziile vor fii luate împreună.

        Consideră că fiecare persoana are dreptul de a se simţi bine în propiul corp şi că prin ajustarea unor forme poate imbunătăţii încrederea în sine a pacientului.

plastica2

Programarile pentru consultatii de Chirurgie estetica se realizeaza la nr. tel: 0263 701 701; 0263 701 702; 0752 196 877 – Policlinica Noua Sanovil Bistrita

Programul si tarifele medicilor plasticieni pot fi vizualizate mai jos:

 

Dr. Albu Mihaela - Medic specialist Chirurgie Plastica Estetica si Reconstructiva

Dr. Sita-Alb Laura - Medic specialist Chirurgie Plastica Estetica si Reconstructiva

*Preturi variaza in functie de complexitate si materialele folosite.

**Toate preturile pot fi schimabte in functie de anumite particularitati ale pacientului.