^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Obstetrica-Ginecologia este specialitatea medicala care se ocupa de diagnosticul si tratamentul afectiunilor aparatului genital feminin si de supravegherea sarcinii, a nasterii si a perioadei post-partum.

ginecologie1

In jurul acestei specialitati medicale s-a conturat in urma cu aproape 8 ani ideea de Sanovil: un loc modern, dotat cu aparatura de ultima generatie, in care medici cu experienta deservesc cu profesionalism si caldura fiecare pacient in parte.

Clinica Sanovil Bistrita si Policlinica Noua Sanovil Bistrita sunt cele doua centre medicale in care puteti beneficia de consultatii efectuate de echipa formata din cei cinci medici ginecologi ai Sectiei de Obstetrica-Ginecologie Sanovil condusa de Dr. Muresan Gavrilas. Aici pacientele pot beneficia de investigatii complexe clinice si paraclinice (Analize de laborator, Examen Babes – Papanicolau pentru cancerul de col uterin, Ecografii abdominale si vaginale, Ecografie tridimensionala 3D / 4D, Mamografie digitala, Ecografie de san, Colposcopie, Histerosalpingografie).

ginecologie2

Experienta deosebita a mediclor si investitiile in tehnologia performanta ne permit sa diagnosticam si tratam o paleta foarte variata de afectiuni ginecologice (infectii genitale, fibrom uterin, chiste ovariene, dispazii de col, prolaps uterin, endometrioza, probleme de fertilitate) prin tehnici ultramoderne disponibile in putine orase din Romania. Sanovil este un centru recunoscut la nivel national de Chirurgie ginecologica minim-invaziva , in care sute de paciente au fost tratate cu succes prin metoda laparoscopica (histerectomie laparoscopica totala, histerectomie laparoscopica subtotala, miomectomie laparoscopica si alte interventii laparoscopice), o tehnica ce prezinta numeroase avantaje (durata de spitalizare redusa, durere redusa, lipsa cicatricilor inestetice, sangerare intraoperatorie minima, recuperare rapida).

ginecologie3

Sarcina este o perioada deosebita din viata fiecarei femei, in care ea necesita o ingrijire si o atentie deosebita din partea medicului ginecolog. Nasterea este un moment foarte important pentru pacienta,care trebuie sa aiba incredere deplina in medicul ei, in profesionalismul si disponibilitatea acestuia. La Clinica Sanovil, unde pana in prezent s-au efectuat peste 4500 de nasteri , fiind una din cele mai mari maternitati private din Romania, consideram ca sarcina trebuie sa fie o experienta frumoasa, care sa se desfasoare in conditii de siguranta maxima sub stricta supraveghere a echipei de medici ginecologi, intr-o ambianta placuta si confortabila pentru viitoarea mama.

ginecologie4

Medicii Ginecologi care consulta si opereaza in cadrul Clinicii Sanovil si Policlinicii Noi Sanovil sunt:

Dr. Muresan Gavrilas – Dr. Muresan Gavrilas - Medic primar Obstetrica – Ginecologie, Competenta in Ecografie, Competenta in Oncologie Ginecologica, Competenta in Laparoscopie, Competenta in Senologie

Doctor Muresan Gavrilas

Dr. Barcan Mihai  – Medic specialist Obstetrica – Ginecologie, Competenta in Ecografie

Doctor Barcan Mihai

Dr. Nantoy Andrei - Medic specialist Obstetrica – Ginecologie, Competenta in Ecografie

Doctor Nantoy Andrei

Dr. Irimia Tiberiu  - Medic specialist Obstetrica – Ginecologie, Competenta in Ecografie

Doctor Irimia Tiberiu

Dr. Mos Nicolae Cristian - Medic specialist Obstetrica – Ginecologie, Competenta in Ecografie

 

Telefon programari consultatii ginecologie Bistrita:

Clinica Sanovil - Cartier Viisoara Nr. 263- Tel 0263 231 862 ; 0263-232323;0752 196 872

Policlinica Noua Sanovil - Str. 1 Decembrie Nr. 17 – Tel 0263 701 701; 0752 196 877

Tarifele consultatiilor de obstetrica ginecologie, explorarilor, nasterilor si interventiilor chirurgicale se gasesc mai jos:

 

DR. MURESAN GAVRILAS - Medic primar Obstetrica - Ginecologie

DR. BARCAN MIHAI - Medic specialist Obstetrica - Ginecologie

DR. IRIMIA TIBERIU - Medic specialist Obstetrica - Ginecologie

DR. NANTOY ANDREI - Medic specialist Obstetrica - Ginecologie

DR. MOS CRISTIAN - Medic specialist Obstetrica - Ginecologie